Booste

Booste biedt flexibele financiering die zich aanpast aan de behoeften van online winkels. Eigenaren van e-commerce kunnen snel toegang krijgen tot financiering voor marketingcampagnes en voorraad.

Zonder persoonlijke garanties, kredietwaardigheidscontroles of verborgen kosten; en met terugbetaling via inkomstenaandeel.

Na een kort en snel aanvraagproces kunnen eigenaren van online winkels toegang krijgen tot fondsen om hun online marketing en advertenties te financieren, evenals voorraadkosten.

Een klein percentage van hun toekomstige inkomsten wordt gebruikt als hun wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse aflossing totdat het kapitaal en een eenmalige vergoeding van maximaal 6 of 9% zijn afbetaald.

The Business Model
Flexibele financiering afgestemd op de behoeften van online winkels Transparante en duidelijke tariefstructuur Hoge beschikbaarheid door leningen op korte termijn te verstrekken. Terugbetaling via het delen van omzetBooste kan zich aanpassen aan de veranderende behoeften van e-commerce merken
Waarde voor de klant
Transparantie maximale kosten Snelle goedkeuring – Met hun gegevens gestuurde proces krijgen en bieden gebruikers binnen een dag Helder en eenvoudig – Geen kredietcontroles, vermogensverlies of persoonlijke garanties met vaste vergoedingenFinanciering op maat – Terugbetalingen zijn gebaseerd op de omzet van de winkel en passen zich aan de fluctuaties aan om de cashflow te beheren
ENG Banner 728x90