Curve

Curve – de toekomst van betalingen!

Ben je het beu om een portemonnee vol met verschillende kaarten mee te sjouwen? Wil je al je bankrekeningen en creditcards op één handige plek beheren? Zoek niet verder! Curve is hier om je leven te vereenvoudigen en je betalingen naar een hoger niveau te tillen.

Met Curve kun je al je betaalkaarten, zowel debet- als creditcards, veilig in één app consolideren. Geen gedoe meer met het wisselen tussen kaarten, het onthouden van verschillende pincodes of het zoeken naar de juiste portemonnee. Curve biedt een revolutionaire oplossing waarmee je al je kaarten kunt samenvoegen tot één Curve-kaart.

Maar dat is nog maar het begin. Curve gaat verder dan alleen het consolideren van je kaarten. Met onze unieke functies en voordelen wordt betalen een naadloze en lonende ervaring.

  1. Curve Fronted: Maak gebruik van je creditcard overal waar alleen een debetkaart wordt geaccepteerd. Geen beperkingen meer, gewoon de flexibiliteit van een creditcard, zelfs op plaatsen waar ze voorheen niet geaccepteerd werden.
  2. Curve Cash: Ontvang direct cashback op je aankopen bij geselecteerde handelaren. Het is alsof je beloond wordt voor je dagelijkse uitgaven. Met Curve Cash wordt winkelen nog leuker!
  3. Time Travel: Heb je per ongeluk met de verkeerde kaart betaald? Geen probleem! Met Curve’s unieke Time Travel-functie kun je tot 14 dagen teruggaan in de tijd en je transactie naar de gewenste kaart verplaatsen. Gemakkelijk en stressvrij!
  4. Veiligheid voorop: Curve neemt de veiligheid van je gegevens zeer serieus. Met onze geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactorauthenticatie en end-to-end encryptie, kun je met een gerust hart betalen.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg! Curve biedt nog tal van andere handige functies, zoals uitgavenanalyse, notificaties, valutawissels en nog veel meer.

Wacht niet langer! Sluit je aan bij de duizenden tevreden Curve-gebruikers en breng je betalingen naar een hoger niveau. Download vandaag nog de Curve-app en geniet van de toekomst van betalingen.

Curve – Vereenvoudig je portemonnee, verhoog je flexibiliteit!

728x90