Wise

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige manier om geld over te maken naar het buitenland? Zoek niet verder! Wise biedt u de perfecte oplossing voor internationale betalingen.

Met Wise kunt u geld overmaken naar meer dan 70 landen over de hele wereld, met lage kosten en eerlijke wisselkoersen. Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen meer bij het verzenden van geld naar vrienden, familie of zakelijke partners in het buitenland.

Wat onderscheidt Wise van traditionele banken? Bij Wise betaalt u nooit meer te veel voor uw internationale betalingen. In plaats van hoge marges en verborgen kosten, past Wise de echte, mid-market wisselkoers toe – dezelfde koers die u op Google ziet. Hierdoor bespaart u tot wel 8 keer meer in vergelijking met traditionele banken.

Met Wise kunt u ook lokaal bankrekeningen openen in verschillende valuta’s. Dit betekent dat u overal ter wereld een rekening kunt hebben en gemakkelijk toegang hebt tot uw geld zonder hoge kosten voor het omzetten van valuta.

Bij Wise staat veiligheid voorop. Ze zijn gereguleerd door toonaangevende instanties en maken gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om uw geld en persoonlijke gegevens te beschermen. U kunt erop vertrouwen dat uw transacties veilig en betrouwbaar zijn.

Wacht niet langer! Meld u vandaag nog aan bij Wise en ontdek de eenvoud en voordelen van hun diensten voor internationale betalingen. Bespaar geld, vermijd verborgen kosten en ervaar de vrijheid om overal ter wereld geld over te maken.

Ga naar wise.com en ontdek hoe Wise uw internationale betalingen gemakkelijker en goedkoper kan maken. Sluit u aan bij de miljoenen mensen en bedrijven die Wise al gebruiken en geniet van de voordelen van een grenzeloze financiële wereld.