Beleggen

  • Het team van van Beleggen.com

heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Het is ons doel om particuliere beleggers te helpen geld te verdienen op de beurs.
90% van alle particuliere beleggers maakt structureel verlies op de beurs. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.
Wij delen onze kennis in trainingen, workshops en boeken zodat ook mensen zoals jij kunnen ontdekken hoe waardevol beleggingen zijn voor jou en jouw gezin.

Het boek van Barnum werd in 1880 uitgebracht, maar de gouden regels gelden tot op de dag van vandaag. 
De ‘grootste showman in de geschiedenis van het universum’ was misschien wel de beroemdste Amerikaan ter wereld in zijn tijd. 

Barnum onthult zijn geheimen voor het verzamelen van enorme sommen rijkdom, zodat iedereen zijn programma kan volgen en rijk kan worden. 
Na een prachtige carrière, waarin hij fortuinen maakte en verloor, koningen en koninginnen fascineerde, schreef hij met zijn genialiteit, humor en welsprekendheid deze gouden regels om geld te verdienen.
Het leven van Barnum inspireerde Hollywood om dit te verfilmen. 
Deze klassieker mag dan ook in geen enkele boekenkast ontbreken. Reden genoeg voor Beleggen.com om dit boek in het Nederlands te vertalen en opnieuw uit te brengen.

Ontvang dit boek nu gratis u betaald alleen de verzendkosten>>>

Geld verdienen met optie's

Er bestaan namelijk verschillende technieken waarmee u uw beleggingsdoelen sneller kunt verwezenlijken.
Tegelijkertijd (en dat is basisregel nummer 1) kunnen die technieken ervoor zorgen dat u geen geldverliest. Opties zijn daarvoor ideaal, maar met een hele grote waarschuwing: u moet exact weten wat u doet.

Met deze heldere stap voor stap handleiding kan iedereen succesvol zijn met opties

Lees hier hoe>>>