Beleggen

  • Het team van van Beleggen.com

heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Het is ons doel om particuliere beleggers te helpen geld te verdienen op de beurs.
90% van alle particuliere beleggers maakt structureel verlies op de beurs. Het is onze missie om daar verandering in te brengen.
Wij delen onze kennis in trainingen, workshops en boeken zodat ook mensen zoals jij kunnen ontdekken hoe waardevol beleggingen zijn voor jou en jouw gezin.

Het boek van Barnum werd in 1880 uitgebracht, maar de gouden regels gelden tot op de dag van vandaag. 
De ‘grootste showman in de geschiedenis van het universum’ was misschien wel de beroemdste Amerikaan ter wereld in zijn tijd. 

Barnum onthult zijn geheimen voor het verzamelen van enorme sommen rijkdom, zodat iedereen zijn programma kan volgen en rijk kan worden. 
Na een prachtige carrière, waarin hij fortuinen maakte en verloor, koningen en koninginnen fascineerde, schreef hij met zijn genialiteit, humor en welsprekendheid deze gouden regels om geld te verdienen.
Het leven van Barnum inspireerde Hollywood om dit te verfilmen. 
Deze klassieker mag dan ook in geen enkele boekenkast ontbreken. Reden genoeg voor Beleggen.com om dit boek in het Nederlands te vertalen en opnieuw uit te brengen.

Ontvang dit boek nu gratis u betaald alleen de verzendkosten>>>

Geld verdienen met optie's

Er bestaan namelijk verschillende technieken waarmee u uw beleggingsdoelen sneller kunt verwezenlijken.
Tegelijkertijd (en dat is basisregel nummer 1) kunnen die technieken ervoor zorgen dat u geen geldverliest. Opties zijn daarvoor ideaal, maar met een hele grote waarschuwing: u moet exact weten wat u doet.

Met deze heldere stap voor stap handleiding kan iedereen succesvol zijn met opties

Lees hier hoe>>>

Halal Beleggen

Beleg via een Islamitische Obligatie rekening – Halal Beleggen & investeren volgens regels Islamic Finance

Zij die de principes van de heilige Quran naleven vragen zich wellicht af is beleggen haram is en of halal beleggen (islamitisch beleggen) mogelijk? De Mariposa Investment Groep maakt Islamitisch beleggen mogelijk.

Een Halal Obligatierekening is een rekening die de principes gedefinieerd in de Sharia wetten met betrekking tot rente in Islam als uitgangspunt heeft.

Zeker in Nederland en Europa zijn er maar weinig aanbieders die de regels met betrekking tot Islam en halal beleggen respecteren omdat dit vrijwel onmogelijk is.

Bekijk hier hoe>>>

Fast Invest

Via Fast Invest kunnen de investeerders met een attractief rendement van 9% tot 16% in persoonlijke leningen te beleggen. De investeerders kunnen vanuit bijna alle EU-landen (behalve het VK, Letland en Litouwen) in verschillende valuta’s (EUR en PLN) beleggen.

Het product

De investeringen worden door BuyBack en Default Guarantee beschermd. Indien de investeerder met beleggen wilt stoppen, wordt de lening binnnen 1 dag teruggekocht door Fast Invest. De belegging is door de wanbetalingsgarantie beveiligd wanneer een lener 3 of meer dagen te laat met terugbetaling is. Er zijn geen geen beperkingen op hoeveel of weinig geïnvesteerd kan worden en geen provisies. De valuta's voor beleggingsdoeleinden kunnen kosteloos gewisseld worden.

Banner 200x200