Financieel Fit

Bij Financieel Fit bent u aan het juiste adres voor iedere vorm van een financiering. U geeft op het aanvraagformulier zelf aan welk bedrag u wilt lenen en wat u daar per maand aan wilt betalen. Een lening aanvragen zonder dat u daarbij aan een bepaalde financiële instelling gebonden bent en waarbij u gebruik kunt maken van actuele aanbiedingen en gunstige rentepercentages.

Bij een Financieel Fit profiteert u van een grote mate van flexibiliteit als het om een lening aanvragen gaat. Door continu de markt in de gaten te houden kunnen wij u de best passende financiering bieden, tegen de laatste kosten en met de meest aantrekkelijke rente. We werken daarbij enkel samen met gerenommeerde kredietverstrekkers die kwaliteit bieden en gunstige voorwaarden hebben.

Hoe gaat krediet aanvragen in zijn werk?

Een lening aanvragen gaat, kort samengevat, als volgt in zijn werk:

  1. Aanvragen via ons aanvraagformulier of via de telefoon
  2. Wij ontvangen uw aanvraag direct nadat u deze heeft verzonden
  3. Wij beoordelen uw aanvraag op betaalbaarheid volgens de laatste normen
  4. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de offerte met u door te spreken
  5. Wij verzenden de offerte per email aan u
  6. U kunt de offerte beoordelen en via onze app aan ons retourneren
  7. Wij ontvangen de documenten en zorgen voor een snelle afwikkeling/uitbetaling van de lening

Na het bespreken van de geselecteerde mogelijkheden ontvangt u van ons de offerte per mail. Bij Financieel Fit zorgen wij ervoor dat u het krediet krijgt dat bij u past. Met een scherpe rente, en uitstekende voorwaarden. Als u een lening afsluit bij Financieel Fit mag u altijd boetevrij extra inlossen. Of u nu een doorlopend krediet of een persoonlijke lening heeft gekozen. Dat maakt bij ons geen verschil.

Eenvoudig documenten aanleveren

Bij Financieel Fit kunt u eenvoudig en veilig uw documenten aanleveren. Zodra wij u de offerte voor de financiering hebben verstrekt, verzenden wij u direct per email de uitnodiging voor uw ‘mijn omgeving’ of onze Financieel Fit App. Hiermee kunt u eenvoudig, snel en ook nog eens goed beveiligd uw documenten aanleveren. Als uw lening is uitbetaald kunt u via onze app eenvoudig vragen stellen of opnames doen uit uw lening als u dit wenst.

Vraag uw lening aan en laat u verrassen door onze uitstekende dienstverlening

Samen met u gaan wij voor de beste financiering. Een lening met lage maandlasten, een lage rente en uitstekende voorwaarden. En natuurlijk het grote voordeel dat u bij Financieel Fit altijd boetevrij eerder kan aflossen. Door deze extra inlossingen kunt u veel geld besparen. U kunt de extra betalingen via iDeal doen. U ziet dan ook direct dat het verwerkt is in uw lening

Eenvoudig aanvragen

Een lening aanvragen kunt u op verschillende plaatsen, toch hebben duizenden consumenten al gekozen voor Financieel Fit.
Waarom? Dat laat zich eenvoudig beantwoorden. Deze mensen willen niet alleen lichamelijk fit blijven, maar ook financieel.
Om u te helpen om Financieel Fit te blijven zorgen wij ervoor dat u de beste financiering krijgt. Uitstekende voorwaarden en de laagste rente.

336x280

Zie hier het overzicht van geld lenen.