Revolut Business

Revolut Business is een financiële dienstverlener die zich richt op het leveren van innovatieve zakelijke oplossingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die Revolut Business aanbiedt:

  1. Zakelijke rekeningen: Revolut Business stelt ondernemingen in staat om eenvoudig zakelijke rekeningen te openen. Met deze rekeningen kunnen bedrijven geld ontvangen, uitgeven en beheren in verschillende valuta’s.
  2. Betaalkaarten: Revolut Business biedt betaalkaarten aan voor zakelijke klanten. Deze kaarten kunnen worden gebruikt voor online en fysieke betalingen, en ze ondersteunen meerdere valuta’s. Klanten kunnen de uitgaven van hun medewerkers beheren en controleren via de mobiele app.
  3. Valutawissel: Met Revolut Business kunnen bedrijven geld wisselen tegen zeer concurrerende wisselkoersen. Dit stelt hen in staat om geld te besparen bij internationale transacties en betalingen in verschillende valuta’s.
  4. Betalingen en overschrijvingen: Revolut Business maakt snelle en eenvoudige betalingen en overschrijvingen mogelijk, zowel binnenlandse als internationale. Bedrijven kunnen geld verzenden naar andere Revolut-gebruikers of naar externe bankrekeningen over de hele wereld.
  5. Facturering en factuurbeheer: Het platform van Revolut Business biedt geavanceerde functies voor facturering en factuurbeheer. Bedrijven kunnen professionele facturen maken, verzenden en beheren, en ze kunnen betalingen ontvangen van hun klanten via verschillende kanalen.
  6. Uitgavenbeheer: Revolut Business biedt tools voor het beheren van zakelijke uitgaven. Klanten kunnen uitgaven volgen, budgetten instellen en real-time meldingen ontvangen voor transacties. Dit helpt bedrijven bij het bijhouden van hun financiën en het beheren van hun uitgaven.
  7. Integraties en API’s: Revolut Business integreert met populaire boekhoud- en bedrijfssoftware, waardoor klanten naadloos gegevens kunnen synchroniseren en workflows kunnen stroomlijnen. Het biedt ook API’s waarmee ontwikkelaars aangepaste integraties kunnen bouwen.

Het is belangrijk op te merken dat de specifieke diensten en functies kunnen variëren afhankelijk van de locatie en het type account dat een bedrijf heeft bij Revolut Business. Het is raadzaam om de website van Revolut Business te raadplegen voor de meest actuele informatie over de aangeboden diensten en eventuele beperkingen.