Sparen

RAISIN

Sparen met een hoge rente

Raisin werd in 2013 gelanceerd en groeide snel uit tot één van Europa’s toonaangevende FinTech-ondernemingen, met meer dan € 11 miljard aan bemiddeld spaargeld en meer dan 165.000 Europese klanten. Het bedrijf breekt barrières af, biedt Europese spaarders eenvoudige en gratis online toegang tot deposito’s en spaarrekeningen aan van banken in de hele Europese Economische Ruimte. Aangezien Raisin uitsluitend samenwerkt met banken uit de EER, wordt het spaargeld van klanten gedekt door de respectieve nationale depositogarantiestelsels tot € 100.000 per klant per bank. Raisin heeft van de Autoriteit Financiële Markten een vergunning voor het bemiddelen in spaarrekeningen en biedt haar website, klantenservice en documentatie in het Nederlands aan.

Het product

Spaarders krijgen moeiteloos en gratis toegang tot de spaarproducten van de partnerbanken van Raisin via een eenmalige online registratie en identificatie op afstand met behulp van een referentietransactie. Raisin werkt in Nederland dusver samen met Alior Bank, BlueOrange Bank, Euram Bank, Inbank en J&T Banka. Op korte termijn zullen er meer banken aan het platform toegevoegd worden. Bij deze banken zullen Nederlandse spaarders de keuze hebben uit een breed aanbod van deposito’s en spaarrekeningen.

  • Eenmalige online registratie.
  • Eenvoudige toegang tot de meerdere spaarrekeningen.
  • Identificatie op afstand.

Sinds 26 november werkt Raisin samen met BlueOrange Bank uit Letland en biedt het de hoogste rente in Nederland op een- en twee-jarige deposito’s (1,15% en 1,30%, respectievelijk).

Om gebruik te maken van het aanbod van onze partnerbanken open je éénmalig de gratis Raisin-rekening (aangehouden bij Keytrade Bank uit België), de centrale transactierekening voor al je toekomstige deposito’s via Raisin. Vervolgens kun je zoveel deposito’s als je wilt openen bij onze diverse partnerbanken – ideaal om je spaargeld te spreiden over verschillende banken en landen, zeker als je meer dan € 100.000 aan spaargeld hebt!

Raisin staat garant voor een soepel registratieproces en eenvoudig beheer van je spaarproducten bij al onze partnerbanken. Bij vragen of twijfel kun je altijd contact opnemen met onze uitstekende klantenservice die je graag verder helpt.

Wij hebben het vertrouwen van onze klanten verdiend en hebben niet alleen talrijke onderscheidingen ontvangen, maar ook een aanbevelingsscore van 95% op het onafhankelijke Duitse recensieportaal Bankingcheck. Hierdoor konden we in heel Europa de grootste en verreweg de succesvolste marktplaats voor spaarproducten opbouwen.

Promotion banner 300x250